ویژگی ها
شیوه برگزاری:
آنلاین
مدت زمان دوره:
256 ساعت
مرکز آموزشی:
مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قم
کد دوره:
K-1-26
وضعیت دوره:
در حال برگزاری
زمان شروع ثبت نام:
1404/09/24
زمان پایان ثبت نام:
1404/09/30
تولید پنیر قم-زمستان 1404
شیوه برگزاری:
آنلاین
مدت زمان دوره:
256 ساعت
مرکز آموزشی:
مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان قم
کد دوره:
K-1-26
وضعیت دوره:
در حال برگزاری
زمان شروع ثبت نام:
1404/09/24
زمان پایان ثبت نام:
1404/09/30
تولید پنیر قم-زمستان 1404